Praana gir tilbake, Praana foundation, Praana Herbal Tea Company, sunn livsstil, økologisk te

PRAANA ønsker å gi noe tilbake

Gi tilbake til naturen, gi tilbake til samfunnet og menneskene som vokser og høster de urtene og krydderet vi bruker i våre tesorter. Vi har satt opp stiftelsen «PRAANA Foundation», som sørger for at vårt oppdrag blir gjennomført.

For hver pakke med Praana-te du kjøper, går én prosentandel direkte til stiftelsen og arbeidet den er satt til å utføre. Vi gir bistand til bøndene i form av bedre utstyr for høsting og tørking av teen. Bistanden hjelper dem i produksjonen av teen vår, men også teen de produserer for andre. Dette styrker deres muligheter for suksess og en fruktbar fremtid. Vi ønsker også å gi bistand til utvalgte lokalsamfunn og sørge for opplæring og en trygg oppvekst for unge jenter. Vi mener det er viktig å hjelpe disse jentene for å gi dem en framtid hvor de er selvhjulpne og har flere valgmuligheter.
De fleste av våre urter og krydder er dyrket i land som India, Sri Lanka, Vietnam og Sør-Afrika. Dette er fordi disse urtene og krydderne vokser naturlig i disse landenes klima. De typiske samfunn vi ønsker å gi tilbake til vil være lokalisert i disse landene.